sunnuntaina, lokakuuta 21, 2007

Huonekaluostoksilla

Pitkästä saikaa sai oikein kunnon kiukun päälle, kun vihdoin kaikelta kiireeltä ehti lähteä katsastamaan sisustusartikkeleita "uuteen" kotiin.

Ihan vaan haluaisin ilmoittaa että Variston Iskussa saa kyllä niin huonoa palvelua, että en suosittele bensan kuluttamista sinne asti vaivautuakseen. Välitin palautteen kyllä jo asianomaiselle huonekaluketjullekin, jotta ehkä siellä sitten ensi kerralla vaivaudutaan vaikkapa ihan palvelemaan asiakasta, joka olisi vieläpä ostanut, mutta eipä tullut kauppoja tällä kertaa. Ja toista kertaa ei siihen myymälään enää tule.

Kuten huomaatte, tulin todella vihaiseksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Eipä se ole ainoa laatuansa tuo I:llä alkava huonekalusteliike. Vepsäläinen, siellä kauemman kehätien varrella, on niinkikään liike, jossa myyjäsetä ei nosta ahteriaan tiskin takaa vaikka reilusti keski-ikäinen kohtuullisen siististi pukeutunut rouvashenkilö ilmoittaa haluavansa tehdä kauppaa kalusteesta. Vaivoin ja vakavana kirjoittaa ostolapun ja osoittaa suunnan, minne päin saa maksaa. Saattaa tietysti johtua siitä, että rouva oli ostamassa kesäkalusteita syyskuussa, puoleen hintaan. Ei ole jatkossa asiaa sinne päin.