maanantaina, tammikuuta 28, 2008

Illanviettoa

Hyvä Tahkon johtajasetä,

Kun 80 markkinoinnin ammattilaista, mukaan lukien useita eri yritysten toimitusjohtajia ja muuta eri yritysten ylintä johtoa, yrittää ostaa liput etukäteen Piazzalle ja mahdollisesti päästä sisään kaikki yhtäaikaa jonottamatta, niin sepä ei yllättäen ole ollenkaan mahdollista. Ei rahalla, ei millään. Haluaisinkin kysyä miksi? 

Meneekö teillä tosiaan niin hyvin, että teidän ei tarvitse miellyttää asiakkaita ja erityisesti sellaista kohderyhmää, joka varmasti vie viestiä eteenpäin ja voisi tuoda vaikka asiakkaitaan vapaa-ajanviettokomplekseihinne. Ymmärrän, että pullkonkaulanne on narikka ja lipunmyynti ja kaikkia ei saada yhtäaikaa siitä läpi, mutta juuri siksi haluaisimme ostaa liput ennakkoon. Normaalisti tällaiseen asiaan yritetään etsiä ratkaisu jollain tavalla. Toivottavasti ensi vuonna asiasta voitaisiin etukäteen edes keskustella ja yrittää yhdessä löytää tähän jokin vaihtoehtoinen toimenpide. 

Ai niin ja sen karaokelaulajan bändeineen voisi ensi talveksi myös vaihtaa johonkin parempaan, viihteellä tarkoitetaan yleensä tasokasta ammattilaisten tuottamaa sisältöä ihmisten iltaan. Huumori on tietysti yksi viihteen alalaji, mutta en usko, että sitä tarkoituksellisesti oltiin tässä tapauksessa yritetty.

Mielestäni myös kuljetus jään yli hevosella seuraavana aamuna tulisi olla maksuton tai ainakin hevoseen pitäisi asentaa luottokorttilukija, on vastuutonta kävelyttää ihmisiä suuressa krapulassa yli jään. 

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ei maalaiset tajua palvelun päälle. Maaseudullahan ihmiset joutuu palvelemaan elukoita. Tai ainakin näpläämään isoja nännejä. Ja lapioimaan paskaa.

Ehkä ratkaisu olisikin pukeutua lehmäksi.

Ei sillä, että Stockallakin on palvelu kurjistunut. Outoa tämä nykymeno. Kyllä pari sataa vuotta sitten oli paremmin. Huonosti käyttäytyvää palvelijaa kun sai näpäyttää kepillä näpeille. Eikä tullut edes syytettä ahdistelusta ;)