tiistaina, tammikuuta 29, 2008

Työryhmäh**rausta

Kyllähän se imartelee, että on niin haluttu, että pyydetään jokaiseen mahdolliseen työryhmään, joita talossa on, mutta kun äkkiseltään laskettuna kuuluu ainakin kymmeneen sisäiseen kehitysryhmään, niin se kyllä alkaa olla jo vähän liikaa. Ja sitten tietysti päälle ne, joita ei enää edes muista.

Kun koko ajan pitäisi antaa itsestään jotain, niin väkisinkin tulee välillä melko hyväksikäytetty olo. Ei vaan jaksaisi. Ja kun eihän mulla oikeasti voi olla niin moneen asiaan parasta substanssia eli syy lienee se, että on niin kiltti, ettei koskaan osaa sanoa ei.

Tänään kyllä tunsin lopullisesti asioiden menevän jo vähän liian pitkälle, kun olin it-järjestelmätoimittajapalaverissa, jossa kahden tunnin presentaatiosta tunsin olevani noin kaksi minuuttia niiden nörttien kanssa samalla kartalla, tai edes samassa karttapallossa. 

Varsinkin kun palaverin lopuksi sain palautetta, että en ollut tutustunut materiaaliin etukäteen. No vaikka olisin lukenut tarjouspyynnön ja tarjouksen 100 kertaa, niin väitän, että en olisi silti tiennyt, mitä tarkoittaa: "OLAP-kuutio voidaan päivittää proaktiivisesti prosessin päätteeksi". Siis että mikä voidaan päivittää ja miten? Ja että oliko tämä tieto minulle tarpeellista???

Ainut peruste, millä voin osallistua päätöksentekoon tässä työryhmässä on siis varmaan palveluntarjoajan yhteyshenkilöiden miellyttävyys ja ulkonäkö, mutta jokainenhan perustaa ratkaisunsa siihen mihin osaa ottaa kantaa..

Ei kommentteja: