perjantaina, elokuuta 24, 2007

Valitusta jälleen

Onpa mielenkiintoista että kommentoidun valitus liittyy siihen, että en ole valittanut. Mitähän siitä pitäisi päätellä. Ehkä suomalaisuuteen liittyvä melankoliaa ja itseruoskintaa ruokkii se, että voimme rypeä omassa epäonnessamme ja kansankuntamme epäkohdissa, jota Teijakin pohti.

No yritän jälleen alkaa keksimään epäkohtia elämässäni, tällä viikolla loman jälkeen niitä on ollut kovin vähän, jos ei lasketa toimimatonta Soneran laajakaistaliittymää, pesusta haettua likaista autoa, kellarissa vietettyä aikaa kun vuosisadan rajuilma näytti taivaan merkit, painonnousua katastrofilukemiin ja laihdutuskuurin tympeää aloitusta, järkyttävää epäsiisteyttä kotona ja töissä, liian nopeasti täyttyvää kalenteria, antikliimaksia Diilin finaalissa, ahdistusta siitä ettei tullut töihinpaluuahdistusta, syntymäpäiväjuhlien järjestelyt junnaavat ja kohta niitä joutuu siirtämään sekä liian vähäistä aikaa ja intoa kulttuurille ja kavereille.

Että hyvää taiteiden yötä vaan, päätin että kalsarikänni on tänään kivempi. Olen suomalainen.

1 kommentti:

Tomppa kirjoitti...

Ja täysin unohdin muuten valituslistalta SAVUPALLASSALAATIN! Niille jotka ei tunne pallasta, suosittelen tutustumaan. Ihan siitä syystä, että on helpompi inhota.