sunnuntaina, elokuuta 26, 2007

Taskuparkkeeraus

Arkisen elämän pahin helvetti syntyy aina kun pitäisi saada auto pysäköityä. Se idiootti, joka keksi taskupysäköinnin, voisi ilmoittautua allekirjoittaneelle, niin voin antaa rakentavan kritiikin päin naamaa. Ja niille jotka luulee että olen taas kolhinut Güntheriä: olette väärässä.

Olen tässä nyt asiaa pohtinut ja en keksi siitä montaakaan positiivista puolta. Laskeskelin tässä että jos keskimäärin tarvitaan tilaan noin kolme metriä kadun molemmin puolin autoille, niin siirtämällä tämä kuuden metrin tila vain toiselle puolelle, voisi joka kadulle tehdä kätevämmän vinoparkin. Kun jokaisen auton eteen ja taakse pitää vielä jättää normaalissa kadunvarsipysäköinnissä puolen metrin - metrin väli, mahtuisi samalle alueelle huomattavasti enemmän autoja kun ne pysäköitäisiin nätisti riviin vierekkäin.

Vinoparkit voisi sitä paitsi aina tilanteesta riippuen sijoittaa sille puolelle katua, jossa on vähemmän puita, niin ei tarvisi pestä autoa aina kun joku kiimainen koivu on tahmannut kaikki auton pinnat. Joka toisessa korttelissa ne voisi pääsääntöisesti olla toisella puolella tietä ja joka toisessa toisella, niin ei tarvisi kenenkään sitten valittaa kuinka hankala on kun tulee väärästä suunnasta.

Ihmettelen, ettei kukaan ole tätäkään keksinyt aiemmin. Itse pitäisi liikennejärjestelytkin suunnitella.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Valitus valituslaatikkoon: valitusta ja vähän äkkiä, täällä joutuu kohta tekemään koko kahdeksan tuntia päivässä töitä kun ei oo mitään luettavaa, prkl...