keskiviikkona, elokuuta 01, 2007

Autoilijan elämää

Onko niin, että kaikki parkkihallit on rakennettu joskus, kun autot olivat puolet pienempiä vai mikähän siinä on, että niissä on ihmisen täysin mahdoton onnistua olemaan kolhimatta autoaan.

Jos joku epäilee allekirjoittaneen ajotaitoa, niin uskallapa vaan kommentoida nimellä, niin voin viedä ko. henkilön itse autoni kanssa sinne täpötäyteen parkkihalliin vekslaamaan, kun mihinkään päin ei voi liikkua osumatta johonkin. Tai veisin, jos en olisi varma, että se kolhiintuu kuitenkin. Tai no eipä sillä nyt enää niin väliä ole.

Ainoa lohtu on, että uusi pylväänvärinen raidoitus on samassa kohtaa, jossa oli jo valmiiksi korjattavaa, menee nyt kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Muuten olisin varmaan räjäyttänyt koko paskan taivaan tuuliin.

Jotta päivä olisi täydellinen, niin eiköhän stadionille ole järjestetty joku helvetin eläkeläisvaarien ulkoilutustapahtuma ja parkkipaikan löytäminen KODIN luota oli mahdotonta. Kun muutenkaan kaupunki ei ole osannut varata riittävästi tilaa elintason nousun aiheuttamalle autoistumiselle agraariyhteiskunnan muuttuessa palveluyhteiskunnaksi (sehän kuitenkin alkoi vasta 1960-luvulla), niin eikö nämä vähäiset pysäköintimahdollisuudet voisi olla niiden käytössä, jotka täällä niistä vuosimaksua maksavat.

Siis KUULKAAS NYT MAALAISET, käyttäkää joukkoliikennettä jos tulette kaupunkiin, älkääkä pysäköikö autojanne MEIDÄN PAIKOILLE, JOTKA ASUMME TÄÄLLÄ! Ei ole kovinkaan hauskaa jättää autoa yli kahden kilometrin päähän kotoa. Ja turha ruveta inisemään, että onko keskustassa pakko olla autoa, se on täysin minun oma asia, vaikka menisin kuuraketilla töihin.

Pahoittelen voimasanojen käyttöä, mutta tänään olen todella vihainen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Maalaiset...? Ruahahaa...!! Nimim. "Kotikonnuilla käynyt"

Tomppa kirjoitti...

Hei, eihän se voi nyt olla mun vika jos satuin syntymään perheeseen, joka asui maalla. Jos on, niin sanon poikuuteni irti!

Anonyymi kirjoitti...

Parkkihallit on kyllä perk**een keksintöä! Jopa niinkin maalla kuin Jyväskylässä niitä ei ole koskaan osattu rakentaa riittävän väljiksi (=Jkl Sokoksen parkkihalli '99 - mä muistan sen vielä!) - saatikaan sitten jos sattuu lainaamaan vanhempien maantieLAIVAA, jolla juuri ja juuri mahtuu ajamaan kaksikaistaisella moottoritiellä osumatta vastaantulijoihin. Mene sillä sitten näihin pk-seudun parkkihalleihin!? Nou tänx!

Ja mikä se juttu niiden parkkihalleissa yleisesti esiintyvien alhaalta leveämpien pylväiden kanssa oikein on? Onko se ansoitus laitettu ihan niitä parkkihallin valvontakameroita työkseen väijyviä stevejä varten? (=että niilläkin olis JOTAIN kivaa siellä töissä)

Parkkipaikkaongelma=Ullanlinna. Siks mulla ei ole autoa. Vielä. ;)

P.S. En siis arvostellut sun ajotaitoas - pääsin oiken rattoisasti Treellekin viime pe. Kiitokset vielä siitä!! :)