perjantaina, elokuuta 03, 2007

Urheilu-TV

Hei taas te TV-kanavien sedät ja tädit,

Oletteko huomannut, että kanavatarjonnassamme on nykyään kaksi kotimaista täysin urheilulle pyhitettyä kanavaa? Epäilen, että ette, koska tänäänkin perjantaina lähetätte neljältä pääkanavalta yhteensä 6 tuntia 55 minuuttia erillisiä urheilulähetyksiä tai -uutisia.

Minkä takia sitä kansanosaa, joka haluaisi perjantai-iltaansa esim. mukavia elokuvia tai tosi-tv:tä, kidutetaan tällaisella määrällä formulaa, rallia ja yleisurheilua. Ihme, ettei lisäksi kuninkuusravien ennakkotunnelmointi täytä vielä urheilulta vapaita rakosia ohjelmakartassa. Ravaus on muuten suomen toiseksi suosituin urheilulaji, kertoi Riitta Väisänen aamulla Husussa (jonka katkolla muuten taas näytitte sitä Peräaukon kutinaa).

Onneks BB:n alkuun on enää vajaa neljä viikkoa, sitten voitte minun puolesta lähettää vaikka pelkkää FormulaTulosYleisUrheiluRuutuRalli-mössöä, unohtamatta tietenkään syyssateiden mukanaan tuomia kaiken maailman palloilu- ja talvilajeja.

SubTV onneksi ymmärtää mikä Ihmisiä oikeasti kiinnostaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pistettäiskö pystyyn addressi, joka vaatisi olympialaisia lukuunottamatta siirtämään kaiken urheilun maksullisille kanaville? Voisivat sitten urheiluhullut tuijotella niitä rauhassa kotonaan tai heille tarkoitetuissa kuppiloissa ja me muut saatais tuutin täydeltä tärkeitä sarjoja, tosi-tv:tä ja dokkaritrilogioita milloin mistäkin. ;)

NoJoo, vois ne fudiksen MM-kisatkin pitää YLEllä...

Tomppa kirjoitti...

Onneksi lääke masentavaan perjantai-iltaan löytyi läheltä. Jo highschoolcheerleader-elokuvan ensi minuutit kertovat että ilta on pelastettu. Ette te tyhmät urheiluhulluuden lietsojat mulle pärjää.