torstaina, heinäkuuta 26, 2007

TV-mainonnan säännöt

Hyvät TV-kanavien sedät ja tädit,

eikö tv-mainonnalle voisi asettaa jotain rajoitteita siitä, mikä on hyvän maun mukaista ja mikä ei. Eilen illalla MTV3-kanavalla esitetty voidemainos ei minusta ollut. Vaikka siinä täysin asiallisesti kerrottiin, että tuotetta käytetään peräaukon kutinaan, kuvitettuna vieläpä ihmisten takapuolilla, joista yhden naisen alaselkään oli ymmärtääkseni tatuoitu sanat "peräaukon kutina", niin en pitänyt siitä että näytitte ko. mainoksen. Vaikka vaiva (mainoksen mukaan) on yleinen ja normaali, niin MIKSI SE PITÄÄ KERTOA MINUN TELKKARISSA! Jos maksaisin tv-maksua, niin lopettaisin välittömästi.

Samalla kun tässä nyt media-asialla ollaan, niin voisin lähettää myös Seiskan tekijöille terveisiä: Eikö teillä tosiaan ole mitään muuta kerrottavaa kuin viikon vanhoja uutisia! Jos en olisi varastanut kollegani vapaakappaletta, niin peruisin tilauksen.

5 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Tää kannattais ehkä pistää cc:nä myös tonne mainostoimistoihin.

Ja jos sen kuivahtaneen, aksentilla sönköttävän wanna-be-lääkäritädin (joka kertoo pahanhajuisesta valkovuodosta ja emättimen ph-arvoista) vois samalla viedä saunan taakse lopetettavaks? Se mainos joutais sitten saunansytykkeeksi - mä en halua kuulla noita MUN telkkarista.

Ja mä maksan tv-lupaa - eli joku roti sentään! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä teidän ammatti-ihmisinä pitäisi tietää, että lupamaksuilla ei ole mitään tekemistä sillä mitä Maikkarilta tulee. Jäkä, jäkä...

Anonyymi kirjoitti...

Hei.

Vähän kredittiä. Ei me OIKEESTI olla ihan niin tyhmiä miltä näytetään. Noi viittaukset lupamaksuihin on täysin taiteellisella vapaudella tehty - ei aina tartte olla niin aikuistenoikeesti.

Bliide. ;) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Bloggaaja oli ärsyttänyt vähän aikaisemmin, joten tottakai tartun jokaiseen langanpätkään. Eikö tämä ollutkaan valitusblogi?

Anonyymi kirjoitti...

Tottakai on.

Aina saa ja pitää valittaa. ;) Ja bloggaaja osaa kyllä provosoinnin taidon, myönnetään ;) ;) En oikeesti hiiltynyt, vaikka toi kommentti saattaa siltä kuulostaa.

Leikkimielellä :D