sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Autoilijan elämää

Hei Sinä Nainen,

joka ulkoilutit lapsikatrastasi Helsingin Lönnrotinkadulla perjantaina iltapäivällä. Olen pahoillani että suljin tiesi noin kymmenen sekunnin ajaksi, josta toki sinulla oli täysi oikeus närkästyä ja näyttää minulle käsimerkkejä.

Tullessani autotallista, et toki voinut tietää, että olin 20 metriä aikaisemmin avannut oven puoleksi minuutiksi vetämällä katosta narua ylösajoliuskan alapäässä. Harmillisesti Lönnrotinkadun liikenne oli tuohon aikaan niin ruuhkaista, että en päässyt välittömästi liittymään liikennevirtaan vaan jäin odottamaan jalkakäytävälle, että voin turvallisesti liittyä liikenteeseen. Tässä tein toki virheen, olisin yhtä hyvin voinut:
A) Ajaa suoraan kadulle ja aiheuttaa kolarin ja tuhota autoni.
B) Pysäyttää ajoliuskan yläpäähän, jotta sinä ja katraasi olisitte päässeet pysähtymättä etenemään. Tällöin tietysti autotallin automaattiovi olisi sulkeutunut ja tuhonnut autoni.
C) Peruuttaa takaisin ajoliuskan alapäähän, avata automaattioven ja yrittää uutta lähestymistä niin monta kertaa sieltä, että kevyenliikenteen väylä ja ajotie olisivat olleet tyhjiä.

Pahoittelen vielä, etten tajunnut tehdä mitään näistä oikeista ratkaisuista, joka olisi mahdollistanut Sinun keskeytymättömän etenemisesi kiireisessä elämässäsi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Täydellistä! :D