tiistaina, heinäkuuta 31, 2007

Ruokailua

Eilen oli Paska maanantai (biisi by Semmarit):

Työmaaruokala kello 12.05:

JAUHELIHAKEITTO

Vanhainkodissakin ruoissa on enemmän makua. Kuka unohti kertoa keittiölle, että mediamummo on kuopattu ja termi oli alunperinkin vain vitsi, joten suolaa (tai muita mausteita) voi laittaa ruokaan hieman enemmän kuin verenpainepotilaalle. Tiistaina listalla onkin savukalaa. Se on luultavasti sitä limaista inhokkipallasta. Onko kukaan edes koskaan nähnyt millainen kala on pallas. Veikkaan, että se on vain liivatepohjainen möhnä, jota kalana syötetään. Siis niille, jotka sitä syövät. Minä en.

Kampin Colorado kello 19.45:

CHICKEN BURGER

Ylitehoviljelty kanan rintaleike, joka oli toki kaikessa paksuudessaan erittäin näyttävä, mutta ei maistunut miltään. Hampurilaissämpylän alapuoli muodosti remoulade-kastikkeeksi väitetyn keltaisen lirun kanssa kätevän leipätahnan, jonka hampaatonkin ihminen olisi pystynyt saamaan alas. Annos oli lisäksi jo saapuessaan kylmä. Surkealta listalta tilatut muutkin ylihinnoitellut annokset olivat kuulemma pettymyksiä, jäätelövyöryä lukuun ottamatta. Olisi sittenkin sateesta huolimatta pitänyt jaksaa kävellä Ysi-baariin.

Maanantai oli siis huono ruokapäivä. Seura oli toki hyvää. Molemmilla kerroilla.

Epäonnistuneiden ruokailukokemusten kunniaksi vaihdoin blogger-templaten astetta harmaampaan. Se vanha olikin ällöttävä babyblue.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Mulla on BTW niin korkea verenpaine, että lääkäri laittoi mut eilen tarkkailuluokalle.
t. mediamummo

Anonyymi kirjoitti...

Eikä ollutkaan savupallasta vaan ylisuolattua savusiikaa.

Hyvää oli, nyt janottaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Lisää valittamisen arvoisia ravintolakokemuksia samalta maanantailta:

New Bamboo Center kello 18.10:

KANAA CHOP CHEY

Paikan kokilla taitaa olla ruuvit vähän löysällä. Yksi ruuvi nimittäin löytyi frendini suusta muutaman haarukallisen jälkeen. Nami! Oma kana kung po -annokseni puolestaan oli niin tulinen, että kyyneleet kihoavat silmiin jo pelkästä ajatuksesta. Muutoin kiva paikka, pitänee käydä toistekin.

Anonyymi kirjoitti...

New Bamboo Center - yhdyn kokemukseesi tulisesta kung po-kanasta, olen todellakin kokenut saman!! Vieläkin tulee jano kun ajattelee sitä reissua..