sunnuntaina, heinäkuuta 29, 2007

Kesätapahtuma maaseudulla

Mistä tiedät olevasi kesätapahtumassa maaseudulla:

1) Hanasta saa vain Perry lightia (hei, kuka sitä enää juo!)
2) Kuivasta omenasiideristä ei ole kuultukaan (englannissa sitä on juotu jo aika kauan!!!!)
3) Et voi maksaa Visalla, Mastercardilla, Amexilla tai Dinersilla, etkä ainakaan Visa Electronilla ja joka puolella on liimattuna kylttejä "Meillä kelpaa vain käteinen" (Tiedoksi: Suomessa korttimaksujen osuus maksutapahtumista oli noin 47 % vuonna 2006. Lähde: Finanssialan keskusliitto).
4) Kolmea autoa vartioi neljä liikenteenohjaajaa, jotka ylitärkeinä opastavat autosi tyhjällä parkkipaikalla kohdalleen (eihän sitä koskaan toki tiedä milloin sunnuntaiaamupäivänä parkkialueelle tulee yhtäaikaa satoja autoja).
5) Majoitusvalvoja luulee, että majoitusvalvonnan vastaava on Jumalasta seuraava (talkootyöntekijöiden ensimmäinen ohje on: älä ajattele omilla aivoillasi vaan soita kaikissa tilanteissa lainakännykkäsi pikavalintaan tallennettuun numeroon).

Ja makkaratkin oli tosi pieniä. Mutta ohjelma oli hyvä, Puhdin uusi produktio mahtava, Väkkärä loistava ja Värttinän energinen show yllätti positiivisesti. Kiitos Spelit!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ai mahtavuutta, tätä on odotettu! Olin juuri viiltämässä ranteeni auki ensimmäisen työpäivän ahdistavan tylsyyden tallomana, mutta sitten löysin tänne ja nauroin itseni kuoliaaksi (kivempi tapa kuin se ranteet auki-metodi). Jos selviän tästä kuitenkin hengissä, niin ilmoittaudun jo nyt uskolliseksi lukijaksi!!!

Anonyymi kirjoitti...

hei mies, sä olit sentään pohjanmaalla. noi on ihan everyday käytäntöjä siellä, oli kyseessä sitten kauppareissu tai kirkonmenot. mut asiallinen blogi kuitenkin, nyt meen tekeen aamupalaa.

Tomppa kirjoitti...

Hei mies, missä kirkossa voi maksaa kolehdin Masterilla pohjanmaan ulkopuolellakaan!? =) Hyviä vapaita!