maanantaina, syyskuuta 10, 2007

BB-ahdistus

Hyvä BB:n tuottajasetä,

Enpä uskonut, että tämä postaus näkee päivänvalon. Mutta pakko se on kirjoittaa. Pari viikkoa BB:tä on nyt takana ja täydellinen kyllästyminen Big Brotheriin on alkanut vallata mieltä.

Tänä vuonnahan on tapahtunut jo enemmän kuin viimeksi koko kaudella, meillä on pariskunta, seksiä ja itsetyydytystä. Tätäkö me muka halutaan katsoa? Haluaisin kivoja päivä- ja viikkotehtäviä ja mukavia teemabileitä. Mutta eipä ole näkynyt.

Yritän antaa ihmisille mahdollisuuksia, mutta kun joukossa on muutama, jotka dominoivat koko ajan lähetystä, niin mahdollisuudet tähän ovat hyvin rajalliset. Eikö voisi olla sellainen joukkoäänestys, jossa epäonnistuneen castingin johdosta voitaisiin lähettää kerralla useampi henkilö kotiin. Castingissä on ilmeisesti ollut perusteena, että jos olet ulkomaalainen tai homo, niin tervetuloa taloon. Ei ollut kovin onnistuneet perusteet ne.

Ja se pumppulaulu ja julkkispeli. Eiköhän se jo kohta riitä!!!! Vuosi sitten testituotannossa mekin pelattiin julkkispeliä useita tunteja ja se rupesi jo silloin puuduttamaan ja ajattelin, että voi niitä tuotannon raukkoja, jotka joutuvat kuuntelemaan tätä. (Siitä känniördäyksestä puhumattakaan...). Mutta nyt täällä on satojatuhansia ihmisiä kuuntelemassa, keksikää jo nyt hemmetissä jotain muuta!!!

En minä vielä kuitenkaan luovuta, laittakaapa nyt sinne hyviä uusia tyyppejä. Tää eilinen ei vielä ainakaan kovin paljon vakuuta viihdearvoa katsojille tuovan, joten eiköhän senkin voisi laittaa kiertoon vaihto- ja palautusajan puitteissa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

I AGREE, olen jo luopunut täysin BB:n katselusta, koska se on NIIN puuduttavaa!! Mitään ei tapahdu, ihmiset eivät ole mielenkiintoisia eikä kiinnostusta vaan riitä. Britti-BB:tä jaksoin katsoa monta kautta, eli kyse ei ole normaalista kyllästymisestä vaan yksinkertaisesti ohjelma ei ole tänä vuonna lunastanut mielenkiintoisuuslupaustaan. Tällä hetkellä AINOA vähänkin kiinnostava juttu on se, kun ällölempiväisten Timo alkaa kyllästyä Satuun ja muija ei vaan tajua, mut ei se vielä kiinnosta niin paljoa että jaksaisin ohjelmaa katsoa. Missä on Pertun sutkautukset, Ollin yökuseskelut, Miran tiuskimiset, AnttiA:n hauskat jäynät?!
Vaadimme parempaa asukas-tasoa ja enemmän actionia taloon!!
PS. Vilmaaa, pääsitte koeryhmällä tänä vuonna MeNaiset-lehteen, mahtavaa!! Olet siis julkkis! :)

Tomppa kirjoitti...

Me päästiin viime vuonna Pressoon!!!!! Tosin ei nimillä vaan luonnekuvauksilla, epäilen, että olin se "humalassa hauska"...

Anonyymi kirjoitti...

Niin, meistä oli sentään kuviakin. Ja arvatkaa vaan, kuka mä niistä kuvauksessa esitellyistä olin?? ;) ;)

Mut onhan toi tän vuoden BB tollanen teini-leiri, ja arvashan sen, kun näki sen jengin ketä sinne taloon suljettiin. Tosta mun mielestä myös näkee sen, että valintaraati koostu kolmesta vanhasta sedästä... ;) ;) (=kuvauksellisia NUORIA naisia ja nättejä poikia. Ja Piia - mut se tulikin nettiäänestyksellä ;))

Anonyymi kirjoitti...

Tänne Alppien katveeseen myös kusti polkee tuoden mukanaan Mimmit: huomasin kans tuttuja naamoja, Lende oli pärjänny jopa finaaliin asti, onnea! Ei myöskään ollut vaikea keksiä kuka oli se "eräs mies, joka kertoi elämänkumppaninsa olevan mies" :) Varsinaisesta showsta sen verran, että hanuristahan se aina on ollut, joten ei se nyt niin paljon pahemmaksi voi mennä...