sunnuntaina, syyskuuta 09, 2007

Remontti

Tänään on taas kyllä päässyt aika lailla ärräpäätä ja v-sanoja. Minkä takia verhotankojen asentaminen periaatteessa tuntuu helpolta, mutta siitä hetkestä kun porakone koskettaa seinää, alkaa välitön vastoinkäymisten sarja.

Kuka keksi, että seinän sisään pitää työntää muovitulppa ja yrittää ruuvata siihen ruuvi sitten. Yleensä ruuvin saa puoleen väliin, jonka jälkeen täytyy ottaa vasara avuksi ja lopputulos onkin sitten alaspäin roikkuvia seinäkiinnikkeitä ja pelko siitä, että verhosysteemi tulee alas yön pimeinä tunteina. Miksei yhtä hyvin voitu sopia, silloin kun standardeja luotiin, että laitetaan kiinnikkeet pikaliimalla seinään, sehän kestää mainoksen mukaan auton painon. Joka tapauksessa seinä menee pilalle, kun sen poraa reikiä täyteen, sama se vaikka siitä joutuisi repimään liimatun systeemin pois.

Ja minä yritin toimia kaikkien ohjeiden mukaan, mutta en vieläkään tiedä, mikä meni pieleen. Ja tämä ei ollut eka kerta. Ensi kerralla kämppää ostaessani katson, että asunnossa on verhotangot valmiina.

Ei kommentteja: