sunnuntaina, syyskuuta 16, 2007

Viikko painonhallintaa

Ensimmäinen julkinen viikko painonvartijoita oli sitten takana perjantain punnituksen jälkeen. Ruokavaliosta oli poistettu kaikki mahdollinen, annoskoot vedetty minimiin ja perjantaina olo tuntui kevyeltä. Tulos -900 grammaa. No parempi se kai on kun ei mitään.

Viikonloppu käynnistyikin sitten normaaleissa merkeissä, vähän parempaa ruokaa, vähän enemmän viiniä ja vähän vähemmän tarkkailua. Lopputulos: Kahden päivän aikana onnistuin syömään (ja juomaaan) kaksinkertaisen määrän siihen, mitä tämänkokoisen ihmisen olisi tarpeen. Ja kaikki ystäväni kyllä nauttivat ihan samoja tuotteita ja saman määrän. On se kumma, että toisilla se ei näy.

No ei auta valittaminen, nyt on sitten vähän kiinni otettavaa taas ennen ensi viikon punnitusta.

(PV-tiedostaville tiedoksi, että miinussaldo korkeasta peruspistemäärästä ja pistepankista johtuen on kuitenkin tehosunnuntain jälkeen enää -13, mutta kahdessa päivässä reilustu yli sata pistettä on melkoinen saavutus.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Anteeks se suklaalevy, mutta mä ymmärsin että niitä pisteitä pitää kerätä!

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi olla näin hyvin asiat, ettei oo mitään valittamisen aihetta, äkkiä jotain, tänne töihin tylsistyy kuoliaaks kohta!! Savuvaivoja Annankadun tulipalosta? Kutinaa jossain päin ruumista? Jotain, ihan mitä tahansa...